Livrare si returnari

Produsele vor fi livrate prin intermediul unor firme de curierat rapid in termen cuprins intre 1 si 10 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. Sc Marten Energy Srl poate confirma comenzile inainte de onorarea lor prin contactarea Clientilor.

Inainte de efectuarea platii, Clientului i se va comunica costul cu livrarea echipamentelor ,cost perceput de catre firma de curierat.

In situatia in care Clientul nu este gasit la adresa mentionata in comanda transmisa Societatii, Clientul va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Factura reprezinta contractul de vanzare a produselor. Receptia produselor presupune acceptul Clientului ca acele produse au ajuns in stare buna. Prin semnarea facturii Clientul isi exprima acordul ca produsele livrate sunt conforme cu comanda sa.

SC Marten Energy SRL-D isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate in situatia in care comenzile nu pot fi onorate din motive ce nu tin de Societate, si anume: incendii, inundatii, epidemii, greve, acte de terorism, tulburari civile sau orice alte cauze de forta majora, cele enumarate nefiind limitative.

SC Marten Energy SRL-D va onora doar comenzile cu adresa de livrare pe teritoriul Romaniei.

Clientul trebuie sa accepte in prealabil prevederile prezentului documentul pentru a avea acces la Serviciul oferit de catre Societate.

SC Marten Energy SRL-D poate limita partial sau total accesul Clientului la Serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.

SC Marten Energy SRL-D poate denunta unilateral contractul, nemaionorand automat comanda efectuata de catre Client, fara a putea fi obligata la plata de despagubiri, indiferent de natura lor, in urmatoarele cazuri:

  • banca emitenta a cardului Clientului nu accepta plata, in cazul in care plata s-a efectuat online;
  • procesatorul de carduri nu valideaza tranzactia prin card bancar din diverse motive;
  • Clientul nu confirma comanda efectuata pe Site;
  • Clientul nu a furnizat date corecte si/sau complete la momentul intocmirii comenzii.

Detaliile de livrare a produselor nu constituie o obligatie contractuala din partea Societatii. Pentru evitarea oricarui dubiu, SC Univers Instal Security  SRL nu poate fi obligata la plata de daune-interese, in cazul in care Clientul poate fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma incalcarii detaliilor de livrare.

SC Marten Energy SRL-D poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia.

SC Marten Energy SRL-D include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare.

La solicitarea Clientului SC Marten Energy SRL-D il poate informa pe acesta asupra stadiului in care se afla comanda.

Livrarea produselor se va face numai catre persoanele cu capacitate deplina de exercitiu, pe baza unui act de identitate.

In situatia in care produsul nu poate fi livrat, SC Marten Energy SRL-D se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate in termen de maxim 30 de zile.

RETURNAREA PRODUSELOR

Clientul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

  • Produsul nu este conform cu datele specificate pe Site. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire cu un alt produs sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Client.
  • Produsul a fost livrat gresit. In aceste conditii Clientul va semnala acest lucru imediat Societatii si va refuza receptia comenzii.

Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, neuzat, zgariat etc., in ambalajul original, cu accesoriile aferente. Pentru a fi returnate produsele trebuie reambalate. In caz contrar, daca produsele nu sunt ambalate corespunzator si/sau nu sunt in conditii perfecte, ele pot fi reexpediate Clientului.

Produsele trebuie returnate prin curier rapid. In niciun caz nu sunt acceptate retururi prin serviciul oferit de Posta Romana. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul retur completat de catre Client.

SC Marten Energy SRL-D va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre Client, fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Suma restituita nu include cheltuielile de transport.


Produs adaugat cu succes la comparator!