Volt Energy - In energy we trust

Suntem o echipa cu o vasta experienta in domeniul sistemelor de producere a energiei din surse regenerabile, ce este implicata activ in acest domeniu, oferind solutii complete atat pentru sisteme on grid cat si pentru sisteme independente-off grid.

Volt Energy ofera servicii de consultanta, proiectare si executie a  sistemelor fotovoltaice si eoliene atat  persoanelor fizice si juridice racordate la reteua electrica pentru a le asigura reducerea costurilor cu energia electrica, cat si celor ce au locatii izolate, neracordate la retea, asigurandu-le astfel energia electrica in aceste locatii.

Consultanta Panouri fotovoltaice

Consultanta

Inginerii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta in alegerea unor produse/sisteme potrivite pentru locuinta/afacerea dumneavoastra. De la proiecte de puteri mici cu destinatie rezidentiala pana la solutii complete pentru sistemele rezidentiale, toate pentru a va facilita decizia de a va asigura reducerea chelutuielilor cu energia electrica si independenta energetica, atribuindu-i totodata locuintei/afacerii dvs eticheta "verde".

Proiectare sisteme fotovoltaice

Proiectare

Servicii de proiectare a sistemului de generare a energiei electrice folosind surse regenerabile.Profesionistii nostri va proiecteaza un sistem complet de generarea a energiei electrice corespunzator locatiei dumneavoastra.

Instalare si mentenanta

Instalare/Mentenanta

Tehnicienii nostri va asigura montajul in locul dumneavoastra de consum a sistemelor de producere a energiei electrice din surse alternative, predandu-va astfel proiectul ’’la cheie’’ . In timpul exploatarii sistemului/sistemelor , va asiguram mentenanta precum si lucrarile de service.


Produs adaugat cu succes la comparator!