Sistem Fotovoltaic Independent (OFF grid) 1kWp

Sistem Fotovoltaic Independent (OFF grid) 1kWp  - Constanta

 

Generatorul Fotovoltaic este compus din 4 panouri fotovoltaice insumand o putere nominala de 1000 Wp.Generatorul  prezinta posibilitatea de extindere pana la maximul de 1500 Wp, in functie de necesitatile beneficiarului.

Tinand cont de consumul actual al beneficiarului s-au montat 2 acumulatori Deep Cycle AGM 200 Ah pentru a asigura autonomia sistemului.Tensiunea de lucru a bancului de acumulatori este de 24 V cc. Capacitatea bancului de acumulatori poate fi marita pe viitor, prin adaugare de noi acumulatori, o data cu cresterea consumului beneficiarului.

Bancul de acumulatori este incarcat de catre generatorul fotovoltaic prin intermediul unui regulator de incarcare MPPT.

Invertorul ales pentru acest proiect a fost unul de 3 kVA (2.4 kW) AC, oferindu i astfel beneficiarului posibilitatea de a folosi consumatori cu o putere absorbita de pana la 2 kW.Invertorul este unul cu o forma de unda sinusoidala si poate asigura atat functionarea consumatorilor rezistivi cat si a celor inductivi.

Sistemului i-au fost integrate protectiile necesare atat pentru siguranta in exploatare cat si pentru protejarea bancului de acumulatori.

 

Sistem Fotovoltaic Independent (OFF grid)

Sistem Fotovoltaic Independent (OFF grid) -2.25 kWp – Constanta

 

Echipa noastra a venit in ajutorul clientului si i-a pus la dispozitie in locatie un generator fotovoltaic autonom pentru a-i asigura alimentarea cu energie electrica a locatiei.

Sistemul Fotovoltaic este compus din 9 panouri fotovoltaice insumand o putere nominala de 2250 Wp.Generatorul fotovoltaic prezinta posibilitatea de extindere pana la maximul de 3000 Wp, in functie de necesitatile beneficiarului.

Tinand cont de consumul actual al beneficiarului s-au montat 4 acumulatori Deep Cycle AGM 200 Ah pentru a asigura autonomia sistemului.Tensiunea de lucru a bancului de acumulatori este de 48 V cc. Capacitatea bancului de acumulatori poate fi marita pe viitor, prin adaugare de noi acumulatori, o data cu cresterea consumului beneficiarului.

Bancul de acumulatori este incarcat de catre generatorul fotovoltaic prin intermediul unui regulator de incarcare MPPT.

Invertorul ales pentru acest proiect a fost unul de 5 kVA (4 kW) AC, oferindu i astfel beneficiarului posibilitatea de a folosi consumatori cu o putere absorbita de pana la 4 kW.Invertorul este unul cu o forma de unda sinusoidala si poate asigura atat functionarea consumatorilor rezistivi cat si a celor inductivi.

Sistemului i-au fost integrate protectiile necesare atat pentru siguranta in exploatare cat si pentru protejarea bancului de acumulatori.

Sistem Fotovoltaic 1.56 kWp -Ovidiu,Jud Constanta

Sistem Fotovoltaic 3 kWp -Ovidiu,Jud Constanta

                Sistemul fotovoltaic este compus din 12 panouri fotovoltaice, un invertor sinusoida pura (4 kW DC-5 kVA AC), regulator de incarcare MPPT 80 A, un banc de acumulatori cu o tensiune de lucru de 48 Vcc si sistemele de distributie si protectie aferente.

                Panourile au fost montate pe acoperis, iar din cauza neorientarii acestuia catre sud (Azimuth 0), la montaj, s-a corectat acest deficit prin instalarea la o inclinatie speciala pentru ca panourile sa beneficieze de expunere la radiatia solara pe tot parcursul zilei.

                Sistemul fotovoltaic a fost gandit pentru a fi extins  in viitorul apropiat, la o putere instalata a generatorului fotovoltaic la 4 kWp si la o capacitate marita a bancului de acumulatori pentru a face fata consumului locatiei, consum peste media unei locuinte, si ,bineinteles, pentru a asigura o autonomie cat mai mare a sistemului.

 


Produs adaugat cu succes la comparator!